En trevlig stund i skolan

Hej alla!!! Jag sitter här i ett stort gäng, bautakul!!! Tyvärr är det fredag och som grädde på moset vart dagens historialektion inställd.. så lite ledsen är jag allt. Menmen det kommer jag snart över med hjälp av lite PowerPoint-presentationer på Naturkunskapen hehe.


En fin bild som är enkel och snygg.

Jag har varit dålig på att uppdatera men det har varit så fint väder så att jag bara har varit tvungen att vara ute och kolla på nykläckta skalbaggar och sånt hehe!! Men nu ska det nog bli lite ändring på det, eftersom snart är det ju sommar på riktigt och då finns alla roliga saker inomhus: romaner av tidigare lärarkandidater, datorer fulla med uppsatser och dessutom vill man ju inte ta ut sin nya Fjäderpenna Deluxe©, då kanske den går sönder :(.

På senaste dagar har jag börjar tänka väldigt mycket på hur kul skolan är. Jag menar, vart kan man annars diskutera språkliga fel, grammatiksvårigheter och fotnötter. Jag känner verkligen hur jag hör hemma här. Dock kan jag inte säga samma sak om min kamrater:

Ullan & Freddie - De sitter i sina "moderiktiga" kläder och tror att de är så söta. Men DOM KAN INGET OM MODE!! Jag kan mycket mer, för jag har läst på om modets historia. Dessutom är det alltid så att Ullan säger något om en kille, och så kommer Freddie och fyller i nästa mening, jäkla piff & puff alltså!! Dessutom har de båda Googlemail.... Jag som ville vara ensam i klassen..

Annapanna & Debis - Dessa töser kan verkligen inte gilla skolan lika mycket som jag gör, eftersom de aldrig vill stanna kvar med mig efter skolan på fredagar:( Jag frågar och frågar, men de ger helt enkelt med sig. "Nej Becka, vi vill gärna hinna med kvart i-bussen om det går bra, hellre än att sitta och låtsasopponera med dig.." är något jag ofta får höra. Satans bananer!!! :(

Elle & Kajsan
- De här töntarna är sååå jobbiga. Kajsan kanske säger ja till mig, om jag frågar om vi ska hitta på något (gå till ett rum och plugga tillsammans) men så kommer Elle med något tråkigt förslag om att lämna våra datorer. Liksom what?! Vad vore vi, utan våra datorer? Utan våra möjligheter att chatta med lärarna på Googlechatten? Inte bättre än en lort.

Jossan & Jullan
- Det här känns ju så onödigt. Vem har inte redan insett att de är ett problem för vårt gemensamma lärande? Jag kan absolut inte alls koncentrera mig på något sätt!! De bara tjuter och tjuter, och inte blir det bättre av Jullans eviga knapprande på sin lur!! Uschusch.

Struntsamma, de är mina vänner även om jag kanske inte alltid har tid med dem eftersom jag vill nå toppbetyg.

Nu slänger jag även in en outfirre:


Lite somrig sådär.. Men kommer aldrig våga visa mig sådär sexig i skolan!!

Snarare blir det nog något såhär:


Den beiga kappan känns såå rätt och alldeles vårig och fräsch. Kanske toppar jag outfiten med en sådan här också:


Har sett många som har sådanahär, tror att det kallas palestinas sjal eller något. (det är särskilt en viss snygging som har en sån han kanske gillar mig om jag skaffar en likdan hehe)

Nej nu blir det dagens citat sen ska jag studera vidare!

"A l l a   h a r   s å    b r å t  t  o m   m e d   a t t    u n d e r v i  s a   n u   f ö r   t i d e n   a t t   i n g e n   h i n n e r   l ä r a   s i g   n å g o t . "

Agnes Reppliet

Nu får ni kila stadigt med plugget!!!!! Adjö!!

Sista Lovdagen!!!

TJENA MITTBENA!!!!!!!!!!!

Tummen upp för mig!!! Har köpt en ny LUR!!!! Nu kan jag också sms-messa med alla. Jag ville ha en fin lur som jag kände mig bekväm med, samtidigt som jag inte ville glänsa alltför mycket. Så det fick bli denna goding:


Mannen jag köpte den av (en ganska luffig kille i hörnet av den s.k. Plattan i Sthlm, han såg riktigt trött och lortig ut, ville nästan ge honom ett bad!) var så vänlig och berättade för mig att den var bärbar med hjälp av en relativt lätt och snyggt designad väska till. Så denna fick det bli!!

Nog pratat om i-lands-bekvämligheter. Blir så trött på alla som bara konverserar om teknik och sådant hela tiden (utom när Lena gör det förstås!!), eftersom de aldrig ser bortom mobiltelefonens silverglänsande skal, eller mopedens röda lack. De ser inte allt arbete som ligger bakom det hela.

Jaja, för att gå över till lite roligare grejor hade min vän Annis middag i Knivsta under lovet. Det var jättekul!! Hade bara önskat att vi fick blåsa serpentiner och sätta knorren på knutsson men lite får man väl bjuda till själv hehe. Detta var vad jag tänkte ha på mig (anledningen till att jag bytte outfit i sista sekunden var att det kom några mystiska människor som kallade sig för något i stil med Sverige och Demokrater, och ville följa med på middagen!! Givetvis blev jag glad och kände mig som den coola i gänget som raggar upp partypeople, men Kajsan och Elle blev arga och tvingade mig att byta outfit!!):


En riktigt fin släktklenod.

Sedan ville jag även tipsa om en sida. Det är så mycket sådant nu, liksom http://gratisgodis.se/, http://gratismode.se/ o.s.v. Själv vill jag tipsa er om denna sida. Sveriges Ornitologiska Förening, väldigt bra för dig som är intresserad av fåglar och ornitologi. Jag har kontaktat administratören, och om ni nämner att ni läser http://rebeckastudies.blogg.se/ så får ni rabatt när ni köper kikare! Dessutom vill jag ge creds till Carina (en god vän som är medlem i Sveriges Ornitologiska Förening) som skickade in veckans insändarbild!! Jag tyckte att den var riktigt rolig, så här kommer den:


Mycket fyndig text, samt söta fåglar.




Nej hörni, nu blir det dagens citat sedan ska jag faktiskt ta och sova. Lite sent, jag vet, men det är ju valfri tid imorn på skolan =).

För den late är det fest alla dagar.

Källa: Turkiskt ordspråk

Där ser ni!! Om ni inte läser på ordentligt så kan det gå så illa så att ni blir... LATA!!!! Och då blir varje dag en fest, vilket innebär att ni måste ringa det där konstiga numret på mobiltelefonen och skaffa vodka varje dag, och vem har råd med det?!?!?! (DÄR SER NI!! Jag kan minsann vara en normal tonåring full av hormoner.)

Goder Afton.

Blogg-paus

Hej!

Som ni märkt har jag tagit en liten bloggpaus i några dar, för att återhämta mig från pressen och allt vad det innebär att ha en så stor och uppskattad blogg. Men ikväll kände jag mig redo igen, alla rockar till det!!!!!!

Så... vad har jag gjort under denna paus?? Fördjupat mig, såklart. Både angående Herr Hjärne och om EU och lite så hehe. Jag blev riktigt intresserad angående IPRED-lagen som träder i kraft idag. Jag förstår inte riktigt varför det verkar finnas så stora protester kring den...? Varför stödja något som kan få oanade konsekvenser i dagens politiska men ändå integrerade samhälle liksom. De allra bästa sakerna går ju inte att ladda ner från internet ändå!!! Till exempel Anders och Tonys föreläsningar, Lenas PowerPoint-presentationer o.s.v. Menmen, äntligen har dagens politiker förstått det och nu är det förbjudet. Jag kommer hålla ögonen på er hehe!!!

Nu över till något intressantare. Hur man får resp. inte får bete sig gentemot lärare.

Du skall icke

• göra som Jullan och Josse, prata skit om din engelskalärare på svenska, ty det är ett barbariskt språk säger hon!!!
• vara som
Debis och Annapanna och vara snälla men sitta längst bak i klassrummet ty hon kan inte se när ni räcker upp händerna
• fnissa åt dem bakom deras ryggar som
Freddie och Ullet ty ni fnissar åt fel saker - deras kläder och inte deras intressanta anekdoter
• chatta om deras ansiktsminer som
Elle och Kajsan ty dessa ljuvliga grimaser går inte att förklara i ord

Tänkte slänga in en bild på dagens outfit. (och NEJ jag kastade inte en bild på datorn!!!! XD)


Tänkte vara lite klatschig med olika strumpor hehe!!

Här är jag påväg till skolan!<3 :


Gick ut med en av lärarnas hund lite också :)

Nä, nu blire susselitussa för mig jag är alldeles yr av eufori efter matteprovet, jag höll på att skratta ihjäl mig!! Åh, vad lycklig jag är.

Hejdå alla nyfikna elever och nyfikna lärare!!!!! Kom ihåg - det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!!


RSS 2.0