BACK-2-SCH00L XDXD

HALLOPSIKALLOPSI! hehe.

Nu är äntligen sommarlovet slut, och i och med detta har SKOOOLAN börjat!! Logiskt, eller hur?!! XDD

Jag har då inget att berätta från sommaren, utan vi tar den i bilder (och NEJ, det är inte för att jag är lat XD):


Älskar solen när den skiner in genom fönstrena :) Så somrigt


Det finns dåliga väder - och dåliga kläder med dålig kvalité XD!! Men jag har i alla fall hållt mig varm samt aktat mig för att bli bränd i solen (=


Sedan har även kära Kajan tagit med mig och badat, måste säga att jag inte tyckte om det! (Dock hade jag den här fina utstyrslen, och det fick mig kanske att må liiite bättre.. Men ändå)


Underbara tidiga mornar/sena sommarkvällar, fyllda med härlig läsning och svart kaffe.

Japp, det var väl mest vad min sommar handlat om hehe!. Jag kan ju bara ana vad mina kamrater underhållit sig med...:

Elle&Kajan - Säkert, sääkert har dom badat på Vårdsätrabadet XDXDXD haha nej jag skoja tänk om haha usch. Nej jag tror faktiskt inte sådant om dem. :) Men enligt vad jag har hört, så har Kajan äntligen skaffat sig en karl? Ammin, Amen, Aminini eller vad han nu heter:) Alla mina vänner har snackat om honom, så jag tror det är något på g där. Grattis ;-)
Ullet&Freddan - Ullet har ju varit i Le Danemark, Denmark, Danmark. Där har hon säkert jämfört skillnader och likheter mellan kulturer och språk. Sedan har hon säkert skrattat lite också. Men inte under lektionerna iaf, om hon är en duktig flicksnärta=). Freddan har väl bara larvat runt sig lite i Uppsala och Grekland. Fikat lite med sin farfar också, suttit hela nätterna och försökt få den gamle token att förstå vad skillnad på Inkorg och Logg är på http://www.facebook.com. Får jag en lektion jag med?(A)
Annapanna&Debisbebis - Dessa två töser har säkert fikat loss kan jag tro. I samband med Kerrans härliga föreläsningar om ekonomi, samt alla illavarslande tidningsrubriker om lågkonjunkturer, tror jag att dom vill ta sitt ansvar som äkta svenska konsumenter. Alltså, genom att fika 1 gång om dagen, 2 gånger om dagen, 3 gånger om dagen, hjälper de till att höja inflationen vilket leder till att "Västerlandet hade kristendomen ett inflytande även på den ekonomiska sfären. Bibeln förbjuder upptagande av ränta och innehåller passager med strikta regler angående arbetsmoral. Bibeln skulle komma att ha en långvarig inverkan på det ekonomiska tänkandet; skolastikerna stödde sig på Bibeln som den slutgiltiga och ovedersägliga källan till rätt och fel inom ekonomin under medeltiden. Under 1500- och 1600-talen luckrades skolastiken gradvis upp och merkantilismen trädde in på arenan. Den var egentligen ingen sammanhållen skola i ekonomiskt tänkande men senare historiker identifierade en rad karaktäriserande drag för perioden och benämnde dessa "merkantilism". Merkantilismen kännetecknades framför allt av en förskjutning av etiska frågeställningar rörande rättvisa inom ekonomin till förmån för materiella framsteg. Med den skotske filosofen Adam Smith kom nationalekonomin mot slutet av 1700-talet att bli ett akademiskt ämne och förändrades i sina grundvalar. Smiths Nationernas välstånd lade grunden till nationalekonomin varifrån senare tänkare utgick ifrån. Smith hade dels efterträdare som främst sökte utveckla hans egna tankebanor, men även kritiker som presenterade radikalt annorlunda teorier. Bland dessa återfinns den tyske nationalekonomen, filosofen och revolutionären Karl Marx som i sitt huvudverk Kapitalet lade fram sin egen allmänna teori om historiens utveckling som enligt honom främst betingades av den ekonomiska basen. Den moderna nationalekonomin såg sin gryning under 1870-talet då den neoklassiska skolan grundades. Under 1900-talet har det ekonomiska tänkandet karaktäriserats av ökad specialisering. Bland historiska och aktuella ekonomiska skolor märks keynesianism, Stockholmsskolan, institutionalism, monetarism och den österrikiska skolan."
Julle&Jossa - Här har vi en knäppis (Jossa) och en fin fågel (Julle). Knäppisen har åkt runt till massa länder, OH vad avis jag är! Hon har haft så många möjligheter att haffa snygga killar och... HAHAHA:D nej skojade. Nej men hon har kunnat begrava sin näsa i SÅ många olika faktabroschyrer och liknande<3. Fågeln har nog bara flaxat runt som en sparv här hemma i Uppsala. Dessutom har jag hört att det hänt att hon ofta gått upp tidigt och bakat lite, för att fylla sin frys med snacks och fika hon kan ta med till alla elever hon vill ska börja i sin NYSTARTADE FÖRENING! Japp ni hörde rätt, Julle har äntligen tagit lite ansvar och blivit en äkta Rosendalsvarg.

Nu känns det som att det är dags för en dagens outfirre innan Kulturnyheterna börjar!:


Har börjat med hatt som är så inne, hihi.
Hatt - KungsBH:n
Svart och Vit dress - Herr Arnes Skrädderi
Käcka Lackskor - Loppis på Gotland
Halsband - Säger som alla andra modebloggare; go 2:ond hand
Härlig Fuskpäls - Kajsas pappa Jan som skjutit djuret

Sist men inte minst, vad tycker ni om den nya designen/headern? Langa en kommentar, vetja =)

Nu ska jag vänta på nyheterna. :) Ha en bra natt och gör inget dumt!!;)XD

Kommentarer
Postat av: beard

HAHAHAHAHHAggahahaha

2009-09-09 @ 19:25:21
Postat av: kJ

HAHAHAHHAHHAHAHAHHAA <33333333333

2009-09-09 @ 23:03:25
Postat av: KNURRE

SÅ JVLA BRA HAHHAHAHA HEADERN<33333333333333333333

2009-09-10 @ 10:33:34
Postat av: reeebex

HAHAHAHHAHAHAHAH UNDERBART, UNDERBART

2009-09-10 @ 10:35:22
Postat av: Fredrika

HAHA ÄLSKAR DIG!

2009-09-10 @ 18:49:11
Postat av: Ull

Jag tycker att du ska uppdatera lite nu REBECKA!!

2009-10-02 @ 11:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0