JA JAG LEEEEEEEEVER! xD

HEJ XD.

Jag är inte död, som många måste tro! Nej ni jag lever mer än aldrig förr!!!! Jag har bara inte haft någon Inspiration. Men sen bad jag Jullan säga ett ord till mig (PSST! Fick ordet "Blåskatarr" XDD) och då fick jag Inspiration :).

Sedan sist då... Hmm ja vad har hänt :PxD. Typ varit i England lite, sen... SKOJA XD Att vara i England, eller Storbrittanien som landet faktiskt kallas :), är ingen liten grej det!! Slår vad om att ni bara har varit där typ 1 gång. I och för sig var det min första gång där hahah!! Så nu är jag inte en Londons-oskuld längre (hehe nej usch  vad pinsamt, kan inte http://www.Blogg.se stänga av mig nu när jag sa det ordet??:$)

Jaja. De flesta tror att mina sparade pengar gick åt till shopping, men sanningen att säga la jag de flesta på att leva  komfortabelt. T. ex. lade jag ut flera hundra på bekvämligheter som att hotellet skulle låna ut en läslampa till mig, så jag kunde läsa läxor om kvällarna. Bara för att man är ledig får man inte lägga av helt och hållet!!. Så lugnade ner mig REJÄLT och läste bara innan jag somnade, vid frukosten, på tunnelbanan och medan mamma gick in i klädaffärer :).

Men, ska nog inte skryta mer om London, hatar att göra andra avundsjuka :P Här kommer istället en dagens outfit:


Tänkte klä mig lite för att se om jag passar in på Hultfredsfestivalen och så vidare, lite vilt med andra ord. Dock kändes det som om Bach kollade argt på mig uppifrån Himlen när jag satte på ett stycke av honom, så bytte genast tillbaka till något mer smickrande xP.
Bandana - Lånade av Kajan och Elle från när de var pirater. Fick hjälp med designen i en utav mina sytidningar
Pilotsolglasögon - Fick låna dem från myrornas hehe. Tyckte de såg lite väl använda ut för att kosta 10 kronor så
Väst och jeans - Jag fick dem från en man på tunnelbanan i England :)!! Han hade ändå en sovsäck han kunde ta på sig istället sa han
Oversize tischa (spännande med modeuttryck!) - Hittade i Fyrisån. Krävdes en hel del rengöring innan den luktade som korridorerna på Rosendal kan jag säga XDD
Boots och bälte - En av de få saker jag faktiskt lade pengar på i London!! Hittade dem i en affär som hette "Buttericks" eller något sådant

Sa ju att jag skulle köra en hårmakeover i London!!:P

Här är en bild på mig i London:


Okej, jag stod faktiskt framför en skärm i Madame Tussauds Vaxkabinett och tog den :PP Men ändå!.

Senaste nytt! Jag har börjat chatta, på http://rexnet.se (du finner mig på skolpigg-lä[email protected]) såklart! Har bästa funktionerna osv, och har inga onödiga smilisar, sånt är bara trams. XD I alla fall. via denna nya sysselsättning har jag kommit i kontakt med en för trevlig man! Han har berättat för mig att han är lektor, fil. kand., chef ("för vaddå" sa jag, "för allt" sa han!!:O Visste inte att man kunde det, får nog läsa på lite mer.) samt hjärnkirurg. Han låter som min drömman. Här är en bild på honom:


Jättetrevlig grabb detta! Han finns på [email protected]. Jag frågade varför han hette "Sthlm" och han sa att det var hans storebrors gamla e-post som han fick ärva, för hans familj var fattig och hade inte råd att skapa en till. :'( Stackarn!

Nä, det får bli ett kort inlägg idag! Skriver mer när jag får Inspiration XD. OM alla som läser detta skriver varsitt ord till mig, så kan jag lova att Inspiriationen kommer ligga på topp!! (som Ingmar Stenmark gjorde innan han slutade käka Viagra XXD!!).

Avslutar som vanligt med dagens citat:

A l l a   v i l l   ä t a   v i d   r e g e r i n g e n s   b o r d ,   m e n   i n g e n   v i l l   d i s k a .
Källa: Werner Finck

För en gångs skull ett riktigt uruselt citat. Säger bara: Skaffa diskmaskin då!! Hallå liksom xD.

Godnatt K(r)amrater och Medmänniskor!! Sov Gott, dröm vackert.

Kommentarer
Postat av: beard

HAHHAhA :DDDDDDD

2009-11-10 @ 21:31:19
Postat av: Anonym

HAHAHAH ÄCKEL

2009-11-10 @ 21:53:22
Postat av: Bulle

HAHAHAHA HELT UNDERBART :D

2009-11-17 @ 22:35:03
Postat av: åh fyfan.

åh fyfan.

2009-12-08 @ 09:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0